The Ring Battles: Mr Cool vs Shazaam

Här är äntligen den efterlängtade battlen mellan Shazaam och Mr Cool som varit in the making och efterfrågats av tittarna väldigt länge!! Glöm inte att lägga din personliga röst efter battlen.

.

Det här inlägget postades i Battle och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

24 kommentarer till The Ring Battles: Mr Cool vs Shazaam

 1. Gustav skriver:

  GIVEN vinst till Mr Cool ! Shazaam kör en ointressant stil och drar torra rader.

 2. Skåning skriver:

  Enda anledningen till att Mr. Cool leder är för att han har fler fanboys, han vet själv att han verkligen inte vann denna battle, och jag gillar honom i vanliga fall o hatar shazam men det är bara larvigt att förneka det uppenbara.

 3. Harry skriver:

  Jävlar vad folk som ansåg att Cool vann!

 4. Niklas skriver:

  Hur i helvete kan mr cool leda det här. Vilket jävla skämt.

 5. TheRealDeal skriver:

  Shazam har det bara inte, sry…. Välskrivet men det Där saknades bara..
  Hans dialekt hjälper honom knappast..

  +1 Cool…

 6. Jonas skriver:

  Eftersom Shazaam är mycket kändare än Cool vore det då inte mer logiskt att Shazaam hade fler röster??

  Hann vinner denna omröstning enbart för att folk faktiskt tycker han borde ha vunnit!

  Sluta grina Shazaam-fanboys! Cool vann, end of story :)

 7. Fedja skriver:

  uhmm.. hur fan leder MRC? Igår vid det här laget så ledde shazaam med typ 140-70 och nu har MRC gått om Shazaam? Knappast troligt

 8. Robin skriver:

  Rätt uppenbart varför Cool leder. Cool når fram till många många fler ute i Sverige med sina finurliga och roliga rader och även hans real talk som verkligen tar på Shazaam. Shazaam har bättre flow och skit men det når inte fram till lika många, och han misslyckades med real-talket rejält tycker jag..

 9. Skleter skriver:

  Shazaam är ointressant och kass helt enkelt. Han glappar käft, visst. Men Mr Cool är bra mycket mer intressant och underhållande

 10. Jucke skriver:

  Till ”skåning”:

  Jag skulle nästan vilja säga att det snarare är shazaam som har en massa fanboys, med tanke på att shazaam reppar och är någon slags co-founder till basementality så bör hans fanboys vara mer bekant med hemsidan. Stilen som shazaam kör är den mest ut tjatade i hela genren så det är ju inte så konstigt att mr cool är med populär med en mer nyskapande stil.

  Sen det som du sa att cool hade mer fanboys, det bevisar ju bara att cool har mer fans än shazaam. Varför ? Jo för att han är bättre . Man kan inte ha fler fans om man inte är det.

 11. stig skriver:

  shaazam har nog fler fanboys en cool ska du veta. och vinsten gick självklart till mr cool… en jävla chocke är något en domare har svårt att se förbi. men tittarna vet vad dom vill ha, och det är inte en beväpnad tjockis som föredrar pommes föra ris etc.. och ingen bryr sig vad för kalsonger någon använder.

 12. Hasse skriver:

  ”Knullar med svärdfiskar”….what?!

 13. Måns skriver:

  Skåning? Skrev du inte fel namn nu Shazaam? Du är ju inte från Skåne det hörs ju på din vanställda röst. Du får helt enkelt se det som en tröst att du var näst best.

 14. Keps skriver:

  Så jäävla kaxigt o ha antarktis refrängen i sitt intro !
  Shazaam DÖDADE Mr Cool !

 15. Ralle skriver:

  Mr Cool körde över Shaz, till och med Cools choke’s var ballare än Shazaams ”grövsta” rader, Shazam rimmar inte ens,

 16. Frank skriver:

  Mr Cool sa knappt ens nåt och såg ut som en rädd liten råtta, fattar helt ärligt inte hur folk kan tycka att Mr Cool vann när han bara chokade och sa knappt ens nåt , medans shazaam körde på som aldrig förr och ******** ***** !

 17. Carl skriver:

  Måste säga att Mr Cool vann!

  • Emil skriver:

   Till ske5ning :Jag skulle ne4stan vilja se4ga att det sanarre e4r shazaam som har en massa fanboys, med tanke pe5 att shazaam reppar och e4r ne5gon slags co-founder till basementality se5 bf6r hans fanboys vara mer bekant med hemsidan. Stilen som shazaam kf6r e4r den mest ut tjatade i hela genren se5 det e4r ju inte se5 konstigt att mr cool e4r med popule4r med en mer nyskapande stil.Sen det som du sa att cool hade mer fanboys, det bevisar ju bara att cool har mer fans e4n shazaam. Varff6r ? Jo ff6r att han e4r be4ttre . Man kan inte ha fler fans om man inte e4r det.

 18. Måns skriver:

  Vad är allt liv om, mr cool fick ju folkets röst…
  Kan inte kebabälskaren ta det så får det ju stå för honom.

  • basementalitybattlescritical skriver:

   kebabälskare, vad menas med det?

   • Keps skriver:

    tror han refererar till pommes-raden

    • Valla skriver:

     Re4tt uppenbart varff6r Cool leder. Cool ne5r fram till me5nga me5nga fler ute i Sverige med sina fiilgunra och roliga rader och e4ven hans real talk som verkligen tar pe5 Shazaam. Shazaam har be4ttre flow och skit men det ne5r inte fram till lika me5nga, och han misslyckades med real-talket reje4lt tycker jag..

 19. KARTELLEN4LIFE skriver:

  mannen shazaam är den fattigaste snubben på att rappa mr cool dödade honnom helt shazaam la ingenting bra som t.e.x ” du är den snubben som har regnbogsfärgade kalsonger ” wtf är det för rader mr COOL VANN SÅ FUCK YOU ALLA SHAZAAMFANS K4L